Categorii
Uncategorized

Desfundarea canalelor de produse acumulate

Canalele înfundate sunt o problemă întâlnită destul de des în gospodărie astăzi. Cu adevărat neplăcut este atunci când tragem apa și toaleta începe să debordeze în loc să se scurgă, sau atunci când spălăm vase în bucătărie și chiuveta se înfundă. Acestea sunt situaţii care creează disconfort și tensiune în familie, deşi sunt probleme minore și nu ceva extraordinar de grav. Desigur, există cazuri în care conducta conectată necesită un tratament profesional cu aparate și instrumente speciale, deoarece, uneori, problema este mai serioasă. Dar, există blocaje mai ușoare de care putem încerca să se ocupăm noi înșine cu ajutorul resurselor naturale pe care le avem cu toții acasă. Chiar dacă nu observăm vreun blocaj, nu ar strica să facem o verificare preventivă a canalizării.

Unul dintre cele mai populare produse pe care le putem folosi în diverse scopuri în gospodărie este bicarbonatul de sodiu. Cu siguranță toată lumea are bicarbonat acasă, dar cel mai bun lucru este că îl putem utiliza nu numai pentru gătit, ci și pentru curățarea unor locuri din casă, inclusiv canalele. O idee bună este să turnați câte puțin bicarbonat de sodiu în canalul chiuvetei din bucătărie din timp în timp pentru a preveni o eventuală înfundare din cauza resturilor de alimente acumulate. Bicarbonatul are un efect miraculos real și testat asupra canalelor, curățându-le în cazul în care există un blocaj undeva, făcând față cu succes dacă problema nu este prea gravă.

Desfundare cada

Un alt produs natural, care este utilizat pe scară largă în gospodărie, de asemenea, pentru curățarea unei serii de suprafețe și obiecte este lămâia. După cum vă puteți da seama, are un puternic efect de dezintegrare nu numai a grăsimii, ci și a depunerilor și resturilor care au căzut în chiuvetă și au rămas acolo, cauzând înfundarea canalului. Sucul de lămâie poate curăța canalul murdar prin îndepărtarea impurităților și a mirosurilor. Turnați periodic cantități mici de suc de lămâie în canal, așteptați un timp și puneți apă după aceea.

Oțetul este al treilea produs utilizat pe scară largă în gospodărie și poate fi, de asemenea, folosit pentru desfundare tevi. În mod similar, acidul citric, acidul acetic degradează orice grăsime acumulată și depuneri, atât de pe suprafețele din casă, cât și în scurgerea chiuvetei. Așadar, atunci când suspectați canalul că ar începe să se înfunde, turnați oţet, lăsați-l să acționeze și apoi puneți apă fierbinte. În cazul în care canalul nu se desfundă astfel, problema este mai serioasă și necesită ajutor profesional.

Rate this post